Webdesign

De 'look and feel' van uw website bepaalt of de bezoeker nog eens terugkomt op uw site. We letten daarom goed op de grafische uitstraling en de gebruiksvriendelijkheid.

Zoekmachine

Gevonden worden op Internet? Wij verzorgen ook de online marketing, linkbuilding en (oa. google) zoekmachine optimalisatie.

Ontwikkeltijd

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij snel en efficiënt uw wensen vertalen in een professionele website. In gemiddeld 3 weken tijd bouwen een site.

Webshops

Een complete webshop met alles er op eraan tegen een vaste prijs? Wij bieden een totaalpakket om succesvol een webwinkel te starten.

Wat biedt bonCore

Wij creeeren IT Oplossingen op het gebied van Websites, webhosting, hardware, online marketing en training. Met specialisten op het gebied van techniek, design en projectmanagement, bieden wij een online totaaloplossing met als uitgangspunt; 'Gestructureerd en professioneel'. 

 

Hoe werken wij

Afhankelijk van uw wensen en omvang van de website wordt een project team samengesteld. De meeste projectteams bestaan uit een Project Manager, 1 of meer Ontwikkelaars en 1 of meer Grafische Vormgevers. De Project Manager is tijdens het project uw persoonlijke aanspreekpunt. Na een inventarisatie van uw eisen en wensen wordt het Plan uitgewerkt en gaan de specialisten aan de slag. U blijft altijd actief betrokken bij het project, van begin tot eind! 
 

Voor wie

"Voor alle particulieren en organisaties die online marketing serieus nemen." Van regionaal georienteerde MKB'ers tot en met grote internationale merken. Ondanks verschillen in branche, grootte, aantal medewerkers, omzet, (online) doelstellingen, visie en budget is er een constante; Online focus. Wilt u serieus aan de slag met online marketing, kiest u voor kwaliteit en professionaliteit en wenst u een persoonlijke klantrelatie? Dan gaat bonCore graag voor u aan de slag.  

 

Informatie Aanvragen

Contact Info

Maastrichterbaan 33

6163 JT Geleen

Telefoon: 06 12 34 56 78

Email: info@boncore.nl

Website: http://www.boncore.nl/

Email 
vraag